octombrie 30, 2010

Acum !

De ce trebuie tot timpul sa amanam , mai ales deciziile mai importante , schimbatoare de directie??  Ieri am constientizat cu surprindere ca timpul nu zboara , dimpotriva "Timpul e una din putinele constante ale vietii"  Ma intreb si te intreb cand o sa ne dam seama ca timpul trece ca nisipul printre degete , ca fiecare minut conteaza si ca o sa vina un moment in care o sa raspund de timpul meu ... doar atunci o sa constientizam cu adevarat ce valoare are timpul !!
De multe ori nu ne ajunge timpul pentru ca il folosim doar pentru noi ! Cand ai stat doua minute cu un batran ultima data?? Cand ti-ai folosit darurile pentru un copil necajit? Sau cand ai zambit ultima oara unui om ? Stiti ...sunt atat de egoista uneori , tot ce fac , fac pentru mine si mi se pare ca asta chiar conteaza, cand de fapt , sunt nimicuri...Trebuie sa fim mai hotarati si pentru ca sa fim fericiti trebuie sa-i facem pe cei din jur fericiti ! 
Starea noastra de nehotarare , de oscilare intre a fi egoist sau altruis e foarte profitabila pentru cel rau asa ca alege azi !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu